Wyszukiwarka

Szukaj


Wyniki wyszukiwania (1):

1. Kwas chlorogenowy – charakterystyka, właściwości oraz skutki uboczne

  Kwas chlorogenowy (CGA) to związek organiczny zaliczany do grupy naturalnych polifenoli roślinnych i aktyoksydantów (przeciwutleniaczy). Znajduje się on przede wszystkim w liściach i owocach kakaowca, zielonej kawie, karczochach, ziemniakach, czarnych j...

Okres jesienno-zimowy, a także czas kiedy zbliża się wiosna to...

Jak dietą wzmocnić odporność i nie chorować?

Wydawać by się mogło, że jesteśmy doskonale wyedukowani i świado...

Nie stosujesz prezerwatywy? Możesz być zarażony

Gładkie i lśniące włosy to marzenie każdej kobiety. Taka fryzura...

Proste triki na gładkie i lśniące włosy

Mikrofalówki należą na sprzętu gospodarstwa domowego, które ro...

Czy gotowanie w mikrofali jest zdrowe?

Obecnie należy zwracać dużą uwagę na to, jak odżywiają się dziec...

Jak nauczyć dziecko zasad zdrowego odżywiania?

Choroba ta w naszym kraju dotyczy około 20% osób dorosłych, najc...

Jak w naturalny sposób leczyć nadciśnienie?

  Wiele osób wyznaje zasadę „jestem tym co zjem” i słusznie. W ...

Smaki sezonu. Placki z cukinii.