Wyszukiwarka

Szukaj


Wyniki wyszukiwania (1):

1. Jedz smacznie i bez glutenu

  W ostatnich latach bardzo głośno zrobiło się o glutenie oraz jego potencjalnej szkodliwości. Faktem jest, że znaczny odsetek ludzi nie toleruje tego składnika – przypadłość ta nazywa się celiakia, i cierpi na nią około jeden procent światowej populacji.

Jesteś częstym bywalcem siłowni? Regularnie chodzisz na zajęcia ...

Wymarzona sylwetka - czemu ćwiczenia to nie wszystko?

Dzięki warzywom nasza dieta może stać się ciekawsza i bardziej w...

12 najzdrowszych warzyw, czyli jak wzbogacić dietę w naturalny sposób?

Można powiedzieć, że jelita są największym organem ludzkiego cia...

Zdrowie człowieka a jelita

Olej arganowy zyskał sobie przydomek „eliksiru młodości” w środo...

Zbawienne właściwości oleju arganowego

Ta dobroczynna roślina dająca nasiona Chia znana jest ze swoic...

Szałwia Hiszpańska (nasiona Chia). Tego zapewne nie wiesz...!

  Któż z Nas nie doznał chociaż raz tego nieprzyjemnego uczucia...

Pięć domowych sposobów na zgagę

Korony protetyczne to uzupełnienia istniejących ubytków zębowych...

Zalety koron porcelanowych