Wyszukiwarka

Szukaj


Wyniki wyszukiwania (1):

1. Hummus – pasta, która dzięki rozmaitym dodatkom nigdy się nie nudzi

Pochodzi z Egiptu i krajów Lewantu. Przyrządzany jest z ciecierzycy z dodatkiem czosnku, sezamu, oliwy i soku z cytryny, i stanowi doskonały dodatek do dań kuchni Bliskiego Wschodu oraz chrupiących przekąsek. Chodzi oczywiście o hummus. Fenomenalna pasta, ...

  Kto nie lubi fast-foodów? Pewnie można by było policzyć takie...

Okiem dietetyka. Zdrowe frytki z warzyw

Witamina D jest hormonem steroidowym, który wytwarzany jest z ch...

Witamina D, dlaczego jest taka ważna?

Wiosna na dobre rozgościła się za naszymi oknami. Jedni cieszą s...

Alergie na pleśnie, pyłki, kota – jak sobie z nimi radzić?

Erytrytol jest coraz powszechniej znanym i używanym słodzikiem. ...

Erytrytol - słodkie 0 kalorii

W ostatnim czasie o wodzie wodorowej jest coraz głośniej. Czy ma...

Woda wodorowa – czy warto ją pić?

Okres jesienno-zimowy, a także czas kiedy zbliża się wiosna to...

Jak dietą wzmocnić odporność i nie chorować?

Proszki do prania, płyny do zmywania i inne detergenty są pełne ...

Eko dom dla każdej z nas