Wyszukiwarka

Szukaj


Wyniki wyszukiwania (1):

1. Nie tolerujesz glutenu? Sprawdź których produktów powinieneś unikać.

Dzięki szeroko zakrojonym badaniom i obserwacjom klinicznym wiemy, że celiakia czyli nietolerancja glutenu nie jest tylko chorobą jelit, a całego organizmu. Przypadłość ta wywołana jest przez uwarunkowaną genetycznie nieprawidłową odpowiedź immunologiczną ...

  Twórcą diety rozdzielnej jest Dr. William Howard Hay. Jak sam...

Dieta rozdzielna. Zalety i wady stosowania

Coraz więcej kobiet odkrywa zalety stosowaniu peelingów w trakc...

Domowy peeling – nisko kosztowy zabieg pielęgnacji skóry

Okres zimowy wymaga specjalnej dbałości o nasze zdrowie. Zwłaszc...

Co jeść na wzmocnienie organizmu?

Leczo z cukinii to kolorowa mieszanka duszonych warzyw. Ta pożyw...

Przepis na letnie danie - leczo z cukinii

Gdy dziś chcemy ugotować nietypowe danie, najczęściej inspirac...

Czy Internet zagraża książkom kucharskim?

Catering dietetyczny – z pozoru prosta usługa, która już przekon...

Jaki catering dietetyczny w Trójmieście wybrać?

W dzisiejszym zabieganym świecie nie mamy chwili czasu na to, ...

Dlaczego warto praktykować medytację i jak to robić?