Wyszukiwarka

Szukaj


Wyniki wyszukiwania (1):

1. Dieta rozdzielna. Zalety i wady stosowania

  Twórcą diety rozdzielnej jest Dr. William Howard Hay. Jak sama nazwa sugeruje dieta ta polega na niełączeniu ze sobą białek i węglowodanów w jednym posiłku. Mimo tak wielkiej popularności jaką cieszy się dieta rozdzielna w USA niektórzy dietetycy wypowi...

Picie octu jabłkowego w celu szybszej utraty wagi to metoda, któ...

Ocet jabłkowy – sposób na łatwiejsze odchudzanie

Wbrew temu, co mogłoby się wydawać, dopasowanie wina do potrawy ...

 Jak dobierać wino do posiłku?

  Kwas chlorogenowy (CGA) to związek organiczny zaliczany do gr...

Kwas chlorogenowy – charakterystyka, właściwości oraz skutki uboczne

Jest to temat szeroko pojęty. Przygotowując imprezę, sylwestra c...

Dietetyczne przystawki na przyjęcie

Zapewne wiele razy słyszałeś o tym, że od prędkości naszej przem...

Co jeść, żeby przyspieszyć przemianę materii?

Arbuz to owoc, które ma szerokie zastosowaniu. Miły słodki smak,...

Arbuz – smaczny i dietetyczny

Autorem diety cytrynowej jest amerykański specjalista w dziedz...

Dieta cytrynowa - oczyszczanie organizmu z toksyn